Tuholaistorjunta

Tuholaistorjuntaan valitaan sopivat menetelmät riippuen ympäristöstä ja kyseessä olevasta tuholaislajista.

Tuholaistorjunta ja tuholaisten ehkäisy

Teron Tuholaistorjunta torjuu jyrsijät ja hyönteiset ja auttaa tuholaisongelmien ennaltaehkäisyssä. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja teemme tuholaistorjuntaa koko Uudenmaan alueella. Tuholaisia vastaan voidaan tehdä toimia jo ennen niiden havaitsemista tai akuutisti havaintojen jälkeen. Ennalta ehkäisevillä keinoilla olosuhteet pyritään muuttamaan niin, että ympäristö ei sovellu tuholaisten  asuttaviksi. Kun ympäristössä on jo havaittu tuholaisia, toimitaan niiden poistamiseksi. Tuholaisten torjumisessa valitaan sopivat menetelmät riippuen ympäristöstä ja kyseessä olevasta tuholaislajista. Me teemme tuholaistorjunnan ammattitaidolla!

Ongelman poistaminen oikein valituilla menetelmillä on tärkeää tehokkaan tuholaistorjunnan saavuttamiseksi. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle soveltuvimman torjuntakeinon ongelman ratkaisemiseksi. Tuholaistorjunnan jälkeen varmistetaan torjunnan onnistuminen jälkiseurannalla, joka pääosin perustuu asiakkaan omiin havaintoihin. Tarjoamme joustavat palvelut ja yksilölliset ratkaisut tuholaistorjuntaan. 

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkeä. Teemme kaikkemme, että saamme asiakkaan tuholaisongelmat pois päiväjärjestyksestä. Koemme, että asiakaslähtöisyys on yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Tyytyväinen asiakas

Missiomme on hyvä asiakaspalvelu. Teemme työtä tausta-ajatuksena parantaa elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Ammattitaito

Meille on tärkeää tehdä työ oikein ja parhailla välineillä sekä tutkitusti tehokkailla menetelmillä.

Teron tuholaistorjunta on tasokas ja turvallinen valinta, koska:

Tuholaiset sisätiloista

Sisätiloissa voi olla monia erilaisia tuholaisia. Meiltä löytyy ratkaisu, on ongelmana sitten hyönteiset tai jyrsijät. Teemme tuholaistorjuntaa niin yritysten tiloissa kuin yksityisissä kotitalouksissa.

Jyrsijätorjunta

Jyrsijät voivat aiheuttaa ongelmia kiinteistölle ja  kalusteille sekä aiheuttaa ongelmia hygienialle. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuholaistorjunnan palveluistamme ja etsimme sopivat ratkaisut tuholaisongelmaan.