Palvelut

Palvelumme kotitalouksille ja yrityksille

TEHOKASTA TUHOLAISTORJUNTAA

Tuholaisten ilmaantuessa omalle reviirille, on syytä ottaa tilanne heti haltuun. Torjuntaa ei aina kannata yrittää tehdä itse, sillä usein tarvittavat torjunta-aineet ovat luvanvariaisia ja niiden käyttäminen vaatii tietoa, taitoa ja osaamista. Pahimmillaan ongelmatilanteesta voi tehdä vielä vaikeamman käyttämällä tietämättään ympäristölle haitallisia aineita.

Meiltä saat luotettavat ja tehokkaat ratkaisut tuholaisten torjuntaan sekä ennaltaehkäisyyn. Kartoitamme tilanteen ja ongelman laajuuden, jonka jälkeen laadimme toimivat suunnitelmat tuholaisten häätämiseen. Ota yhteyttä ja tilaa tuholaistorjunta kotiisi tai yrityksesi tiloihin! 

Image row 1
Image row 2
Image row 3
Image row 4

Asiakaslähtöisyys

Me tarjoamme luotettavaa palvelua asiakkaan ehdoilla. Tavoitteemme on edistää ihmisten elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä ilman huolia tuholaisista.

Turvallisuus

Toiminnassamme turvallisuus on tärkeätä. Pyrimme minimoimaan torjunta-aineiden käytön ja käytämme monipuolisesti erilaisia torjuntakeinoja.

Työnlaatu

Räätälöimme työmme ja torjuntakeinot asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jotta saat parhaimman hyödyn tuholaistorjunnastamme.

Tunnistamme tuholaiset

Teron tuholaistorjunta auttaa sinua alkaen tuholaisen tunnistamisesta aina siihen saakka, kunnes ne ovat kadonneet tontiltasi. Nopea reagointi on tärkeää, jotta ongelma ei pahene ja sitä kautta leviä. Tarjoamme nopeita toimia akuuttiin tilanteeseen kotitalouksille ja yrityksille. Omaan kotiin pyrkivät tuholaiset aiheuttavat ikävää haittaa omaisuuteen sekä yleiseen viihtyvyyteen. Yritysten kohdalla tuholaistilanne voi herkästi kärjistyä liiketoimintaa häiritseväksi, joten pienikin epäily tuhoeläimestä kannattaa ottaa vakavasti. Meille on tärkeää tehdä tuholaistorjuntaa ammattitaidolla.

Previous slide
Next slide

Budjetin tuhoajat

Hyönteisten tai eläinten tekemiä tuhoja harvoin kirjataan yrityksen budjettiin ennen kuin ikävä tilanne sattuu omalle kohdalle. Yksittäinen tilanne aiheuttaakin sitten yllättäviä kuluja niin torjuntatoimien kuin liiketoiminnan häiriintymisen osalta. Tarjoamme yrityksille vuosisopimuksia. Niiden tarkoitus on siirtää kaikki tuholaisiin liittyvät huolet yrittäjältä meidän harteillemme ja turvata hyvät edellytykset liiketoiminnalle.