Yrityksille

Palvelut yrityksille ja taloyhtiöille​

Teemme jyrsijöiden ja hyönteisten torjuntaa yritysten tiloissa sekä taloyhtiöissä. Yritysasiakkaiden kanssa pyrimme sopimaan pitkäaikaisia kumppanuuksia. Tällöin voimme keskittyä tuholaisten jättämien jälkien siivoamisen sijaan myös ennaltaehkäisevään työhön esimerkiksi varastoissa ja taloyhtiöissä. Yritysasiakkaana voit siirtää kaikki tuholaisiin liittyvät huolet meidän harteillemme. 

Tuhoeläinten havaitseminen yrityksen tiloissa on merkki, josta hälytyskellojen täytyisi soida. Huomiotta jätettynä pienet tuholaiset voivat saada yllättävän suuria ongelmia aikaan. Hyönteiset ja jyrsijät voivat rikkoa rakennusta ja irtaimistoa sekä laskea yrityksen hygieniatasoa. Me Teron Tuholaistorjunnasta haluamme tulla ajoissa pysäyttämään ongelman ja näin turvata yrityksesi maineen sekä liiketoiminnan jatkuvuuden.

 

Image row 1
Image row 2
Image row 3
Image row 4

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkeä. Teemme kaikkemme, että saamme asiakkaan tuholaisongelmat pois päiväjärjestyksestä. Koemme, että asiakaslähtöisyys on yhteistyötä asiakkaan kanssa

Tyytyväinen asiakas

Missiomme on hyvä asiakaspalvelu. Teemme työtä tausta-ajatuksena parantaa elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Ammattitaito

Meille on tärkeää tehdä työ oikein ja parhailla välineillä sekä tutkitusti tehokkailla menetelmillä.

Teron tuholaistorjunta on tasokas ja turvallinen valinta, koska:

Vuosisopimus

Vuosisopimus on järkevä tapa turvata tuholaistorjunta sopimuskaudelle. Vuosisopimus on usein edullisempi ratkaisu kuin reagoiminen aina yksittäisiin ongelmiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Tarjoamme palveluita pääosin Uudellamaalla ja sen lähialueilla sijaitseville yrityksille. Erikseen sovittuna teemme kuitenkin torjuntaa myös kauempana. Ota yhteyttä, kerromme lisää palveluistamme ja teemme tilanteeseesi sopivan tarjouksen.