Kartoitus

Tuholaisongelman selvittäminen​

Suoritamme jyrsijöiden ja hyönteisten torjuntaa koko Uudellamaalla. Tarjoamme palveluitamme sekä yksityisille että yrityksille. Ennen tuholaistorjuntaa tulee kartoittaa ongelman luonne ja laajuus. Kartoitus suoritetaan asiakkaan tiloissa. Kartoitus on hyvä suorittaa heti kun tulee epäilys mahdollisesta tuholaisongelmasta. Kartoituksen jälkeen osaamme arvioida kustannustason ja kertoa millaisiin toimenpiteisiin on hyvä ryhtyä tuholaisten häätämiseksi. Laadimme myös ohjeet ja autamme tuholaisongelmien ennaltaehkäisyssä. 

Image row 1
Image row 2
Image row 3
Image row 4

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkeä. Teemme kaikkemme, että saamme asiakkaan tuholaisongelmat pois päiväjärjestyksestä. Koemme, että asiakaslähtöisyys on yhteistyötä asiakkaan kanssa

Tyytyväinen asiakas

Missiomme on hyvä asiakaspalvelu. Teemme työtä tausta-ajatuksena parantaa elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Ammattitaito

Meille on tärkeää tehdä työ oikein ja parhailla välineillä sekä tutkitusti tehokkailla menetelmillä.

Teron tuholaistorjunta on tasokas ja turvallinen valinta, koska:

Yhteistyö

Tuholaisten havaitseminen on epämiellyttävä tilanne asiakkaalle. Tämän vuoksi panostamme asiakaskohtaamisissamme hienovaraisuuteen ja toimivaan yhteistyöhön. Hoidamme tuholaiset tyylikkäästi pois asiakkaamme päiväjärjestyksestä.

Pyydä tarjous

Yrityksemme toimii pääosin Uudellamaalla ja sen lähialueilla. Erikseen sovittuna teemme kuitenkin torjuntaa myös kauempana. Ota yhteyttä, kerromme lisää tietoa meistä ja palveluistamme sekä voimme tehdä tilanteeseesi sopivan tarjouksen.