Neuvontaa tuholaisten torjuntaan​

Palveluihimme kuuluu pääosin jyrsijöiden ja hyönteisten torjunta sekä neuvontaa eri ongelmatilanteissa. Tarjoamme nopeaa palvelua aina tilanteen kartoittamisesta tuholaisten häätämiseen. Olemme tuholaistorjunnan ammattilaisia ja pystymme auttamaan akuuteissakin tilanteissa. Löydämme kuhunkin tilanteeseen sopivan ratkaisun ja tehokkaat toimenpiteet tuholaisten häätöön sekä ennaltaehkäisyyn. Saat meiltä neuvontaa ja opastusta kaikissa tuholaisiin liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja whatsappin kautta. 

Image row 1
Image row 2
Image row 3
Image row 4

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkeä. Teemme kaikkemme, että saamme asiakkaan tuholaisongelmat pois päiväjärjestyksestä. Koemme, että asiakaslähtöisyys on yhteistyötä asiakkaan kanssa

Tyytyväinen asiakas

Missiomme on hyvä asiakaspalvelu. Teemme työtä tausta-ajatuksena parantaa elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Ammattitaito

Meille on tärkeää tehdä työ oikein ja parhailla välineillä sekä tutkitusti tehokkailla menetelmillä.

Teron tuholaistorjunta on tasokas ja turvallinen valinta, koska:

Palvelumme

Tuholaisten havaitseminen on epämiellyttävä tilanne asiakkaalle. Tämän vuoksi panostamme asiakaskohtaamisissamme hienovaraisuuteen ja toimivaan yhteistyöhön. Hoidamme tuholaiset tyylikkäästi pois asiakkaamme päiväjärjestyksestä.

Ota yhteyttä

Yrityksemme toimii pääosin Uudellamaalla ja sen lähialueilla. Erikseen sovittuna teemme kuitenkin torjuntaa myös kauempana. Ota yhteyttä, kerromme lisää tietoa meistä ja palveluistamme sekä voimme tehdä tilanteeseesi sopivan tarjouksen.