Yksityisille

Palvelut yksityisille kotitalouksille Uudellamaalla​

Palveluihimme kuuluu pääosin jyrsijöiden ja hyönteisten torjunta. Yksityishenkilöille tarjoamme nopeaa toimintaa tilanteen kartoittamisesta aina tuholaisten häätämiseen asti ja halutessanne olemme yhteydessä taloyhtiön hallitukseen tai isännöitsijään. Olemme erikoistuneet tuholaisten torjuntaan ja löydämme parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. Tuholaisten häädön lisäksi panostamme ennaltaehkäisevään työhön ja annamme vinkkejä, joilla estetään kutsumattomien vieraiden pääsy kotiin tai kesämökille. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia lähinnä Uudellamaalla, mutta tarvittaessa suoritamme tuholaistorjuntaa myös muualla Etelä-Suomessa. 

Image row 1
Image row 2
Image row 3
Image row 4

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkeä. Teemme kaikkemme, että saamme asiakkaan tuholaisongelmat pois päiväjärjestyksestä. Koemme, että asiakaslähtöisyys on yhteistyötä asiakkaan kanssa

Tyytyväinen asiakas

Missiomme on hyvä asiakaspalvelu. Teemme työtä tausta-ajatuksena parantaa elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Ammattitaito

Meille on tärkeää tehdä työ oikein ja parhailla välineillä sekä tutkitusti tehokkailla menetelmillä.

Teron tuholaistorjunta on tasokas ja turvallinen valinta, koska:

Asiantuntijuus

Tuholaisten havaitseminen on epämiellyttävä tilanne asiakkaalle. Tämän vuoksi panostamme asiakaskohtaamisissamme hienovaraisuuteen ja toimivaan yhteistyöhön. Hoidamme tuholaiset tyylikkäästi pois asiakkaamme päiväjärjestyksestä.

Ota yhteyttä

Yrityksemme toimii pääosin Uudellamaalla ja sen lähialueilla. Erikseen sovittuna teemme kuitenkin torjuntaa myös kauempana. Ota yhteyttä, kerromme lisää tietoa meistä ja palveluistamme sekä voimme tehdä tilanteeseesi sopivan tarjouksen.